top of page

Over ons


 

 

Magirus Events is een firma gespecialiseerd in de verhuur van licht en geluid voor allerhande evenementen, zoals fuiven, feesten, missverkiezingen, toneelstukken, tentoonstellingen, beurzen,...., kortom voor alle gelegenheden.
 
Naast de verhuur van discobarsets, rook- en schuimmachines, stroomgroepen, ledpars, lasers, een skybeamer, enz. kan u bij ons ook terecht voor podia, al dan niet overdekt. Wij hebben eveneens contacten met een groot aantal bekwame dj's van allerlei genres.
 
Lichtconstructies worden uitgewerkt op maat van het evenement en dit in overleg met de klant. Ook de opbouw, afbraak en programmatie van de belichting nemen wij voor onze rekening.
Alles wordt op een deskundige en veilige manier gemonteerd en ook tijdens het evenement zorgen wij dat alles naar uw wensen verloopt.
 
Voor de hele grote producties, werkt Magirus Events samen met bedrijven uit de omgeving en dit steeds aan de beste prijs/kwaliteit verhouding.
 
Samengevat, bij Magirus Events kan u terecht voor het totale licht- en geluidconcept van uw evenement. Dankzij haar jarenlange ervaring maken wij namelijk van elk feest een topevenement.
 
 

WE MAKE YOUR PARTY !

bottom of page